Reacties van klanten

Runningtherapie hielp mij beter om om te gaan met stress en te reflecteren op moeilijke situaties.

Nooit gedacht dat ik in een paar maanden 45 minuten aan een stuk zou kunnen hardlopen.

Met Jeanny's persoonlijke begeleiding, inlevingsvermogen en humor ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

- Marieke, HBO docent

Jeanny heb ik leren kennen als een enthousiaste en ervaren Runningtherapeut.

Naast Jeanny ben je al snel op je gemak. Ze heeft het talent om op een rustige ongedwongen manier met je aan de slag te gaan. Zij is heel toegankelijk en een prettig mens om je hart bij te luchten.

Tijdens Runningtherapie heb ik mijzelf teruggevonden. Jeanny heeft een gave om jou te ontdoen van onnodige ballast. Dit maakt dat jij je al snel een stuk beter voelt.

Door het zachtjes hardlopen werd de chaos in mijn hoofd minder. De ontspannende inspanning maakte van mij in 3 maanden tijd weer een energiek en vrolijk mens. Ik ben ervan overtuigd dat ik door de therapie voldoende tools heb gekregen om in balans te blijven.

Ik gun iedereen deze ervaring!

- Els, voedingsdeskundige

Jeanny heeft me letterlijk en figuurlijk door een lastige periode op het werk heen gesleept met

runningtherapie.

Ik vond het echt een klein feestje om twee keer per week met haar hard te lopen. Jeanny voelt

perfect aan wat op dat moment nodig is: hard werken, coachen, praten, mediteren of gewoon zwijgend hardlopen.

Ze heeft me enorm veel zelfvertrouwen en energie gegeven, ik had niet geweten hoe ik deze periode doorgekomen was zonder runningtherapie. En ik voel me door haar enorm gemotiveerd om nu vol te houden met hardlopen, want het helpt mij echt de stress en onzekerheid de baas te blijven!    

- Jessica, manager 

" Borstkanker: de diagnose is een klap, de behandeling is pittig.

Door hardlopen en spierkrachttraining kon ik mentaal en fysiek goed op de been blijven, mijn horizon scherp houden.

Rustig buiten hardlopen gaf mij plezier, trots, hoop en levenslust! Ik ben er van overtuigd dat dit mijn vermoeidheid heeft verminderd en mijn herstel heeft bevorderd. Ik kan bewegen tijdens ziekte - in welke vorm ook en bij voorkeur onder deskundige begeleiding - echt iedereen aanraden! "

- Harriet, manager

" Ik heb Jeanny leren kennen in onze loopgroep waar zij de runningtherapeut was. Door haar heldere visie op gezond bewegen, deskundigheid en coachingsvaardigheden heb ik gemerkt dat ik, door mijn hectisch werkend leven als ondernemer, meer balans heb gevonden in werk en privé. Ze weet als geen ander te luisteren, te spiegelen en op het juiste moment theorie en modellen in te brengen die helpen bij een gezond leef- en werkstijl."

- Jacqueline, ondernemer

"Hardlopen???

Nee, niets voor mij! Dacht ik…. Totdat ik in aanraking kwam met runningtherapie. Onder goede begeleiding heb ik geleerd om op een rustig tempo te gaan rennen. En na 12 weken kon ik 30 minuten achtereen rennen. Het heeft me veel gebracht: lekker buiten in de natuur sporten, je hoofd leeg maken, ontspanning en na afloop voel ik me super fit.

Ik had hier veel eerder mee moeten beginnen…

- Jolanda, onderwijzer

Reactie van klant indienen

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
0